GO UP

Βαυαρία – Ζυρίχη – Αλσατικά χωριά

separator
Price €680 7 Μέρες
Scroll down

Βαυαρία – Ζυρίχη – Αλσατικά χωριά

€680 per person
Βαυαρία, Ζυρίχη & Αλσατικά χωριά!!!

Μοναδική εκδρομή σε 3 υπέροχες χώρες!

ΜΟΝΑΧΟ – ΣΤΑΪΝ ΑΜ ΡΑΪΝ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ – ΖΥΡΙΧΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΚΟΛΜΑΡ – ΡΙΜΠΟΒΙΛ – ΡΙΚΒΙΡ – ΡΟΖΕΝΧΑΪΜ  – ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ

Προορισμός: Γαλλία, Γερμανία, Δυτική Ευρώπη, Ελβετία, Ευρώπη, Ζυρίχη, Μόναχο, Στρασβούργο

Διάρκεια: 7 ημέρες

Το ταξίδι προσφέρεται είτε ως ατομικό είτε σε γκρουπ σε ευέλικτες ημερομηνίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας!

 • Dress Code
  Casual ντύσιμο και άνετα παπούτσια για περπάτημα!
 • Included
  Accommodation
  Personal Guide
  Transportation/Car
 • Not Included
  All Museum Tickets
  Meals
  Typical Souvenir
1
1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΟΝΑΧΟ – ΣΤΑΪΝ ΑΜ ΡΑΪΝ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ – ΖΥΡΙΧΗ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και πτήση για Μόναχο.  Άφιξη και αναχώρηση με το λεωφορείο μας για Ελβετία, με τελικό προορισμό τη Ζυρίχη.  Στη διαδρομή θα επισκεφθούμε ένα κουκλίστικο μεσαιωνικό χωριό, το Στάιν αμ Ράιν.  Ένα μικρό μεσαιωνικό χωριουδάκι πάνω στον Ρήνο, που όσοι το επισκέπτονται θαυμάζουν τα γεμάτα ζωγραφιές σπίτια.   Συνέχεια της διαδρομής μας για τους καταρράκτες Ρήνου, στην πόλη Σαφχάουζεν (σύνορα Ελβετίας-Γερμανίας), για να απολαύσουμε τους πιο εντυπωσιακούς σε όγκο νερού καταρράκτες της Ευρώπης.  Άφιξη στη Ζυρίχη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

2
2η ημέρα: ΖΥΡΙΧΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και μεταφορά στην παλιά πόλη για την περιήγηση.  Θα δούμε τον Καθεδρικό και την εκκλησία Φραουμίνστερ, το Δημαρχείο, το πάρκο Ρίτερ και τον λόφο του Ηλίου Σόνενμπεργκ. Η Μπανχόφστρασε, λεωφόρος των μεγάλων τραπεζών, είναι ο κεντρικότερος και πολυτελέστερος δρόμος της Ζυρίχης.  Αναχώρηση για το Στρασβούργο με ενδιάμεση στάση στη Βασιλεία, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στο τριεθνές:  Γαλλία-Ελβετία-Γερμανία, στον ποταμό Ρήνο.   Φιλοξενεί τα περισσότερα μουσεία πολιτισμού και έργων τέχνης της χώρας, καθώς και τον υπέροχο Καθεδρικό Ναό Μύνστερ.  Σήμερα η Βασιλεία είναι η ισχυρότερη οικονομικά πόλη της Ελβετίας.   Συνέχεια της διαδρομής μας και άφιξη στο Στρασβούργο.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και διανυκτέρευση.

3
3η ημέρα : ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΚΟΛΜΑΡ – ΡΙΜΠΟΒΙΛ – ΡΙΚΒΙΡ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Πρόγευμα και ξεκινάμε να γνωρίσουμε το Στρασβούργο, το οποίο βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Ιλ, παραπόταμου του Ρήνου. Κατά την περιήγηση θα δούμε το  Συμβούλιο της Ευρώπης και το ιστορικό κέντρο με τον καθεδρικό ναό Νοτρ Νταμ, τα γραφικά Αλσατικά σπίτια και τις γέφυρες, καθώς και τη φημισμένη συνοικία της «Μικρής Γαλλίας».  Ακολουθούν τα εκπληκτικά χωριά της Αλσατίας.  Θα ανεβούμε στις πλαγιές των Βοσγίων Λόφων και θα φθάσουμε στο κουκλίστικο Ριμποβίλ.  Συνεχίζοντας την πορεία μας στον «Δρόμο του Κρασιού», θα επισκεφθούμε διάφορα χωριουδάκια με παραδοσιακά σπίτια, όπως το Ρικβίρ και το «στολίδι της Αλσατίας», το Κολμάρ.  Επιστροφή στο Στρασβούργο.  Διανυκτέρευση.

4
4η ημέρα: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΡΟΖΕΝΧΑΪΜ

Πρωινό και αναχώρηση για την επιστροφή στη Βαυαρία.  Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στο Ρόζενχαϊμ, μια πανέμορφη και γραφική πόλη.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.  Διανυκτέρευση.

5
5η ημέρα: ΜΟΝΑΧΟ

Πρόγευμα και μεταφορά στο κέντρο της πόλης για την περιήγηση.  Θα δούμε πανοραμικά τα σημαντικότερα σημεία της πόλης και στη συνέχεια θα κάνουμε μια βόλτα με τα πόδια στο ιστορικό της κέντρο, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων, το εμπορικό κέντρο γύρω από τον κόμβο Στάχους , την Όπερα, τον ποταμό Ίζαρ με τις νησίδες, τις πύλες και τους μεσαιωνικούς προμαχώνες του, το επιβλητικό Δημαρχείο με το ρολόι και τις φιγούρες από τον γάμο του Δούκα Γουλιέλμου να μπαινοβγαίνουν, τον καθεδρικό ναό κ.α.  Περίπατος στους πεζόδρομους της παλιάς πόλης για φωτογραφίες, αγορές κλπ.  Ελεύθερος χρόνος.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

6
6η ημέρα: ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ (προαιρετικό)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει εκδρομή στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας, προαιρετικά. Άφιξη στην πρωτεύουσα του Τιρόλο και γνωριμία με την πόλη.  Θα δούμε «τη Χρυσή Στέγη», το Ανάκτορο, τον κεντρικό δρόμο με τις καμάρες, την Αψίδα του θριάμβου του Λεοπόλδου του 2ου και τέλος το Ολυμπιακό Χωριό Άξαμ, με την υπέροχη θέα στην κοιλάδα του ποταμού Ινν.  Στη συνέχεια μία έκπληξη μας περιμένει. Ο κρυστάλλινος κόσμος του Swarovski μας περιμένει να μας εντυπωσιάσει, με παλιές και νέες συλλογές κοσμημάτων, όπως μόνο ο γνωστός οίκος τόσα χρόνια γνωρίζει.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη.  Διανυκτέρευση.

7
7η Ημέρα: ΜΟΝΑΧΟ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τελευταία ημέρα του ταξιδιού μας.  Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Μονάχου για την πτήση της επιστροφής.

8
Επιπλέον Σημειώσεις

Περιλαμβάνεται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-MONAXO-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με την AEGEAN.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
 • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
 • Μία (1) διαν/ση στη Ζυρίχη, δύο (2) διαν/σεις στο Στρασβούργο και τρεις (3) διαν/σεις στο Ρόζενχαϊμ.
 • Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο, σε ξενοδοχεία περιφερειακά των πόλεων.
 • Πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία.
 • Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας (ελληνόφωνος).
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνεται:

 • Ο δημοτικός φόρος στα ξενοδοχεία (εάν ζητηθεί τον πληρώνετε απευθείας στα ξενοδοχεία).
 • Είσοδοι σε μουσεία, ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους.
 • Γεύματα, ροφήματα, ποτά.
 • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.
 • Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.

Επιπλέον:

Προαιρετική εκδρομή Ίνσμπρουκ: 50€