GO UP
Image Alt

Team Building

Together Everyone Achieves More

Team Building

Παγκοσμίως, ένας σημαντικός αριθμός εταιριών στα πλαίσια του team–building επιλέγουν να πραγματοποιήσουν ταξίδια για τα στελέχη τους με σκοπό την ενδυνάμωση των μεταξύ τους σχέσεων ώστε να μεγιστοποιηθεί η αποδοτικότητα της ομάδας. Τα Team Building Activities συνεισφέρουν σε αυτό το κομμάτι καθώς μέσω διάφορων δραστηριοτήτων, τόσο υπαίθριων όσο και κλειστού χώρου, οι συμμετέχοντες αναπτύσσουν μεταξύ τους το αίσθημα της εμπιστοσύνης και της συναδελφικότητας.

Σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρίες δραστηριοτήτων, η COMPASS παρέχει πλήρη πακέτα ταξιδίων με Team Building Activities σε εταιρίες που επιθυμούν να ενδυναμώσουν τις σχέσεις μεταξύ των στελεχών τους.

Η COMPASS μοναδικά προσφέρει:

Outdoor / indoor team building activities, Teamwork strengthening mind games, Motivation lectures, Goal setting exercises, Wine making experiences, Life coaching retreats

Η COMPASS σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου έχει σχεδιάσει και παρέχει πλήρως οργανωμένα πακέτα ταξιδίων σε εταιρίες που επιθυμούν να ενισχύσουν το πνεύμα της ομαδικότητας και της εμπιστοσύνης μεταξύ των στελεχών τους. Οι Outdoor Activities που παρέχουμε περιλαμβάνουν τόσο καλοκαιρινές όσο και χειμερινές δραστηριότητες εκμεταλλευόμενοι πλήρως τις φυσικές ομορφιές της Ελλάδας.

                 

Μερικά από τα Outdoor Activities που παρέχουμε είναι:

-Kitesurf με εξειδικευμένους δασκάλους σε διάφορα μέρη της Ελλάδας

-Windsurf  όλο το χρόνο για τους λάτρεις της θάλασσας

-Sailing, μαθήματα ιστιοπλοΐας από άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτές

-Sup το θαλάσσιο σπορ που μαγεύει όποιον το δοκιμάζει

-Ski σε χιονοδρομικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα

-Περιήγηση με ιστιοπλοϊκά και μηχανοκίνητα σκάφη

-Περίπατο – ανάβαση σε βουνό με παρουσία εκπαιδευτή – οδηγού

-Ποδηλατική εκδρομή με παρουσία εκπαιδευτή – οδηγού

-Χιονοδρομίες  με παρουσία εκπαιδευτή – οδηγού

-Mind games, παιχνίδια όπως το κυνήγι θησαυρού που ενισχύουν την ομαδικότητα και εξασκούν το μυαλό

-Παιχνίδια δεξιοτήτων

-Παιχνίδια ισορροπίας

-Παιχνίδια μνήμης

Τα στελέχη μας έχουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσουν και οποιοδήποτε άλλο αίτημα σας πέραν των προαναφερόμενων δραστηριοτήτων. Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευχαρίστηση του ταξιδιού με τις δραστηριότητες που θα κάνουν την εταιρία σας καλύτερη.

Η νέα τάση στο Team Bonding έχει έρθει στη χώρα μας και η COMPASS πρωτοπορεί στο συγκεκριμένο είδος εταιρικών ταξιδιών.

Άλλη μια κατηγορία δραστηριοτήτων όπου η COMPASS σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου παρέχει δραστηριότητες και παιχνίδια κλειστού χώρου που ενδυναμώνουν την εμπιστοσύνη και βελτιώνουν τις σχέσεις μεταξύ των συμμετεχόντων. Ανάλογα με τη στόχευση της εταιρίας, προτείνουμε τα αντίστοιχα Indoor Activities που θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα απο παιχνίδι και ευχάριστες στιγμές.

                 

Μερικές κατηγορίες από Indoor Activities που παρέχουμε σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου είναι:

Active Teambuilding: παιχνίδια και δραστηριότητες, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, στα οποία η σωματική άσκηση και η κατανάλωση ενέργειας είναι προαπαιτούμενα. Στόχος η ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος μεταξύ των συμμετεχόντων. Παραδείγματα τέτοιων δραστηριοτήτων είναι το Bootcamp Veterans, το Dungeons & Dragons, το Great Escape και άλλα.

Icebreakers & Energizers: ακόμη μια κατηγορία δραστηριοτήτων, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, που απαιτούν σωματική άσκηση και κατανάλωση ενέργειας που στοχεύουν στην εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις δραστηριότητες team building. Παραδείγματα τέτοιων δραστηριοτήτων είναι το Minute to win it, το Pump it up, το Meet the team και άλλα.

Conference Teambuilding: διασκεδαστικές δραστηριότητες εσωτερικού χώρου που ακονίζουν το μυαλό και τη σκέψη. Παραδείγματα τέτοιων δραστηριοτήτων είναι το Celebrity Game Show, το So you think you know, το Just do it και άλλα.

Creative Teambuilding: διασκεδαστικές ομαδικές δραστηριότητες δημιουργίας και κατασκευών. Παραδείγματα τέτοιων δραστηριοτήτων είναι το Piece of cake, το Pulitzer awards, το Creative cocktails και άλλα.

Τα στελέχη μας έχουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσουν και οποιοδήποτε άλλο αίτημα σας πέραν των προαναφερόμενων δραστηριοτήτων. Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευχαρίστηση του ταξιδιού με τις δραστηριότητες που θα κάνουν την εταιρία σας καλύτερη.

Η νέα τάση στο Team Bonding έχει έρθει στη χώρα μας και η COMPASS πρωτοπορεί στο συγκεκριμένο είδος εταιρικών ταξιδιών.

Ο οινοτουρισμός αποτελεί ένα ταξίδι στον κόσμο του κρασιού το οποίο το απολαμβάνουν οι επισκέπτες συνδυάζοντάς το παράλληλα με τις διακοπές τους. Σκοπός του οινοτουρισμού  είναι η επαφή των επισκεπτών με την οινοπαραγωγή  με επισκέψεις σε αμπελώνες που καλλιεργούνται διάφορες ποικιλίες σταφυλιών και σε οινοποιία στα οποία γίνεται η παραγωγή του κρασιού, μαθαίνοντας όλη τη διαδικασία μέχρι την εμφιάλωση. Ο επισκέπτης παρακολουθεί την διαδικασία και δοκιμάζει τη γεύση των κρασιών αλλά αν θέλει μπορεί να λάβει μέρος και στην διαδικασία της συγκομιδής των σταφυλιών για να έχει έτσι μια πλήρη εικόνα.

Ο οινοτουρισμός ξεκίνησε να αναπτύσσεται στην Καλιφόρνια της Αμερικής και  εδραιώθηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’70 στη Γαλλία ενώ άρχισε να αναπτύσσεται σημαντικά στα μέσα της δεκαετίας του 2000 στην Ισπανία. Στη χώρα μας έχει αρχίσει να αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια με την άνοδο της οινοπαραγωγής και την δημιουργία οργανωμένων  οινοποιείων με σύγχρονες προδιαγραφές τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν και επισκέπτες.

Οι δραστηριότητες του οινοτουρισμού περιλαμβάνουν επισκέψεις από οργανωμένα γκρουπ σε οινοποιεία όπου πραγματοποιείται η παραγωγική διαδικασία. Αυτά βρίσκονται κυρίως μέσα σε κτήματα ή κοντά στον χώρο της αμπελοκαλλιέργειας για να βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα στάδια της παραγωγής. Σε ένα τέτοιο οργανωμένο κτήμα ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει όλη την διαδικασία για την παραγωγή του κρασιού από την αρχή έως το τέλος.

Η COMPASS εισαγάγει τον Οινοτουρισμό ως μέσο διαμόρφωσης εταιρικής κουλτούρας και σύσφιξης σχέσεων μεταξύ του προσωπικού μικρών και μεγαλύτερων εταιριών.

Με πρότυπα από τη Γαλλία και τις ΗΠΑ, η COMPASS διαμόρφωσε και προτείνει ομαδικές εμπειρίες γύρω από τη παραγωγή, τη δοκιμή και τη κουλτούρα του κρασιού.

Η COMPASS, στα πλαίσια του εμπλουτισμού των Corporate team building activities υπηρεσιών της, διαμόρφωσε, μαζί με επαγγελματίες του χώρου, και σας προτείνει οργανωμένες ολιγομελείς περιηγήσεις σε οινοποιεία σε όλη την Ελλάδα. Τα πακέτα Οινοτουρισμού για εταιρίες της COMPASS περιλαμβάνουν επισκέψεις σε αμπελώνες, εκμάθηση της τέχνης της οινοποίησης, συμμετοχή σε στάδιο της οινοπαραγωγής (ανάλογα με την περίοδο), γεύμα σε οινοποιείο, πολλές παράλληλες δραστηριότητες και σε ορισμένες περιπτώσεις διαμονή μέσα σε οινοποιείο.

Ενημερώστε μας για το χρονικό διάστημα και τον αριθμό των ατόμων της εταιρίας σας και θα διαμορφώσουμε μια tailor made εμπειρία με βάση τον Οινοτουρισμό που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους συνεργάτες σας.

Τι είναι τα Coaching Retreats?
Οι εβδομάδες Coaching Retreats είναι συναντήσεις διάρκειας μίας εβδομάδας, όπου μέσα σε ένα καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα εναλλάσσονται ενότητες που αφορούν στο σώμα (χαλάρωση, ενδυνάμωση, ενεργειακές θεραπείες), στην ψυχή και στο πνεύμα, με την αξιοποίηση της Ψυχολογικής Προσέγγισης Gestalt.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία με τις ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες, ασκήσεις και εμπειρίες να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και
να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη που διαθέτουν για να πραγματοποιήσουν ό,τι ονειρεύονται για την εργασία και τη ζωή τους.

 

Που απευθύνονται τα Coaching Retreats:
Σε «stressed leaders», επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων, managers και επιχειρηματίες που εργάζονται με άλλους ανθρώπους και νοιώθουν την ανάγκη ενδυνάμωσης.

Δίνεται η ευκαιρία να:
-Βρεθούν σε περιβάλλον αισιοδοξίας

-Αντλήσουν νέες δυνάμεις

-Αυξήσουν την επίγνωσή τους για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την εργασία
τους

-Αλληλεπιδράσουν με άτομα από άλλα εργασιακά περιβάλλοντα

-Αυξήσουν την ψυχική ανθεκτικότητα τους

-Απολαύσουν το φυσικό περιβάλλον της Χαλκιδικής

-Γνωρίσουν προϊόντα και ανθρώπους της τοπικής γαστρονομικής παράδοσης

 

Κάθε Coaching Retreat περιλαμβάνει:
Ένα πρωϊνό και ένα απογευματινό εργαστήριο (workshop) κάθε μέρα και μία ψυχαγωγική πρόταση για το βράδυ.

 

Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν ενότητες:

-Γελωτοθεραπείας και stress relief

-Ενεργειακή ενδυνάμωση

-Ομαδική εργασία για ψυχική ενδυνάμωση και αύξηση της προσωπικής επίγνωσης για τις πεποιθήσεις που μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε

-Γνωριμία με τους ρόλους που παίζουμε στην εργασία και στη ζωή

-Θετική διεκδίκηση και ανάληψη προσωπικής ευθύνης

-Άσκηση στην ομαδικότητα και τα μυστικά της

-Γνωριμία με την αλλαγή και πως γίνομαι change agent

-Χάραξη προσωπικού πλάνου επιτυχίας Open space session χωρίς πρόγραμμα όπου οι προτάσεις έρχονται από το σύνολο

-Γνωριμία με τη Χαλκιδική που αποτελεί γαστρονομικό παράδεισο, με γευσιγνωσία κρασιού και παραδοσιακών προϊόντων

Δείτε εδώ το νέο περιοδικό της COMPASS με τις υπηρεσίες Team Building.