GO UP
Image Alt

Team Building

Together Everyone Achieves More

Team Building

Παγκοσμίως, ένας σημαντικός αριθμός εταιριών στα πλαίσια του team–building επιλέγουν να πραγματοποιήσουν ταξίδια για τα στελέχη τους με σκοπό την ενδυνάμωση των μεταξύ τους σχέσεων ώστε να μεγιστοποιηθεί η αποδοτικότητα της ομάδας. Τα Team Building Activities συνεισφέρουν σε αυτό το κομμάτι καθώς μέσω διάφορων δραστηριοτήτων, τόσο υπαίθριων όσο και κλειστού χώρου, οι συμμετέχοντες αναπτύσσουν μεταξύ τους το αίσθημα της εμπιστοσύνης και της συναδελφικότητας.

Σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρίες δραστηριοτήτων, η COMPASS παρέχει πλήρη πακέτα ταξιδίων με Team Building Activities σε εταιρίες που επιθυμούν να ενδυναμώσουν τις σχέσεις μεταξύ των στελεχών τους.

Η COMPASS μοναδικά προσφέρει:

Outdoor / indoor team building activities, Teamwork strengthening mind games, Motivation lectures, Goal setting exercises, Wine making experiences, Life coaching retreats

Η COMPASS σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου έχει σχεδιάσει και παρέχει πλήρως οργανωμένα πακέτα ταξιδίων σε εταιρίες που επιθυμούν να ενισχύσουν το πνεύμα της ομαδικότητας και της εμπιστοσύνης μεταξύ των στελεχών τους. Οι Outdoor Activities που παρέχουμε περιλαμβάνουν τόσο καλοκαιρινές όσο και χειμερινές δραστηριότητες εκμεταλλευόμενοι πλήρως τις φυσικές ομορφιές της Ελλάδας.

                 

Μερικά από τα Outdoor Activities που παρέχουμε είναι:

 • kitesurf
 • windsurf
 • sailing
 • sup
 • wakeboard
 • ski
 • περιήγηση με ιστιοπλοϊκά και μηχανοκίνητα σκάφη
 • περίπατο – ανάβαση σε βουνό με παρουσία εκπαιδευτή – οδηγού
 • ποδηλατική εκδρομή με παρουσία εκπαιδευτή – οδηγού
 • χιονοδρομίες  με παρουσία εκπαιδευτή – οδηγού
 • mind games
 • παιχνίδια δεξιοτήτων
 • παιχνίδια ισορροπίας
 • παιχνίδια μνήμης

Τα στελέχη μας έχουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσουν και οποιοδήποτε άλλο αίτημα σας πέραν των προαναφερόμενων δραστηριοτήτων. Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευχαρίστηση του ταξιδιού με τις δραστηριότητες που θα κάνουν την εταιρία σας καλύτερη.

Η νέα τάση στο Team Bonding έχει έρθει στη χώρα μας και η COMPASS πρωτοπορεί στο συγκεκριμένο είδος εταιρικών ταξιδιών.

Η COMPASS εισαγάγει τον Οινοτουρισμό ως μέσο διαμόρφωσης εταιρικής κουλτούρας και σύσφιξης σχέσεων μεταξύ του προσωπικού μικρών και μεγαλύτερων εταιριών.

Με πρότυπα από τη Γαλλία και τις ΗΠΑ, η COMPASS διαμόρφωσε και προτείνει ομαδικές εμπειρίες γύρω από τη παραγωγή, τη δοκιμή και τη κουλτούρα του κρασιού.

Παγκοσμίως, η τέχνη της οινοποίησης προσελκύει ετησίως ολοένα και περισσότερους εταιρικούς ταξιδιώτες που τη προτιμούν για τις εταιρικές τους εκδρομές.

Η COMPASS, στα πλαίσια του εμπλουτισμού των Corporate team building activities υπηρεσιών της, διαμόρφωσε μαζί με την OENOSOPHY και σας προτείνει οργανωμένες ολιγομελείς περιηγήσεις σε οινοποιεία σε όλη την Ελλάδα. Τα πακέτα Οινοτουρισμού για εταιρίες της COMPASS περιλαμβάνουν επισκέψεις σε αμπελώνες, εκμάθηση της τέχνης της οινοποίησης, συμμετοχή σε στάδιο της οινοπαραγωγής (ανάλογα με την περίοδο), γεύμα σε οινοποιείο, πολλές παράλληλες δραστηριότητες και σε ορισμένες περιπτώσεις διαμονή μέσα σε οινοποιείο.

Ενημερώστε μας για το χρονικό διάστημα και τον αριθμό των ατόμων της εταιρίας σας και θα διαμορφώσουμε μια tailor made εμπειρία με βάση τον Οινοτουρισμό που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους συνεργάτες σας.

Τι είναι τα Coaching Retreats?
Οι εβδομάδες Coaching Retreats είναι συναντήσεις διάρκειας μίας εβδομάδας, όπου μέσα σε ένα καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα εναλλάσσονται ενότητες που αφορούν στο σώμα (χαλάρωση, ενδυνάμωση, ενεργειακές θεραπείες), στην ψυχή και στο πνεύμα, με την αξιοποίηση της Ψυχολογικής Προσέγγισης Gestalt.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία με τις ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες, ασκήσεις και εμπειρίες να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και
να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη που διαθέτουν για να πραγματοποιήσουν ό,τι ονειρεύονται για την εργασία και τη ζωή τους.

 

Που απευθύνονται τα Coaching Retreats:
Σε «stressed leaders», επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων, managers και επιχειρηματίες που εργάζονται με άλλους ανθρώπους και νοιώθουν την ανάγκη ενδυνάμωσης.

Δίνεται η ευκαιρία να:
-Βρεθούν σε περιβάλλον αισιοδοξίας

-Αντλήσουν νέες δυνάμεις

-Αυξήσουν την επίγνωσή τους για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την εργασία
τους

-Αλληλεπιδράσουν με άτομα από άλλα εργασιακά περιβάλλοντα

-Αυξήσουν την ψυχική ανθεκτικότητα τους

-Απολαύσουν το φυσικό περιβάλλον της Χαλκιδικής

-Γνωρίσουν προϊόντα και ανθρώπους της τοπικής γαστρονομικής παράδοσης

 

Κάθε Coaching Retreat περιλαμβάνει:
Ένα πρωϊνό και ένα απογευματινό εργαστήριο (workshop) κάθε μέρα και μία ψυχαγωγική πρόταση για το βράδυ.

 

Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν ενότητες:

-Γελωτοθεραπείας και stress relief

-Ενεργειακή ενδυνάμωση

-Ομαδική εργασία για ψυχική ενδυνάμωση και αύξηση της προσωπικής επίγνωσης για τις πεποιθήσεις που μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε

-Γνωριμία με τους ρόλους που παίζουμε στην εργασία και στη ζωή

-Θετική διεκδίκηση και ανάληψη προσωπικής ευθύνης

-Άσκηση στην ομαδικότητα και τα μυστικά της

-Γνωριμία με την αλλαγή και πως γίνομαι change agent

-Χάραξη προσωπικού πλάνου επιτυχίας Open space session χωρίς πρόγραμμα όπου οι προτάσεις έρχονται από το σύνολο

-Γνωριμία με τη Χαλκιδική που αποτελεί γαστρονομικό παράδεισο, με γευσιγνωσία κρασιού και παραδοσιακών προϊόντων